Workshops

Alle workshops kunnen weer op locatie. Groepen van maximaal 25 personen (mits de zaalruimte dat toelaat).
Daarnaast trainen wij ook nog steeds online.

De trainers van de Vertelschool Rotterdam zijn er klaar voor om te helpen bij die mooie werkverhalen.
Om – ook nu – te kunnen uitdragen waar jullie voor staan. 

Bekijk hieronder welke workshop bij jou past

Persoonlijk Leiderschap bij veranderen

In deze workshop leer je de juiste vragen te stellen om trotsverhalen te laten delen in het team: verhalen uit de praktijk die gaan over de momenten waarop de medewerkers het idee hadden van betekenis te kunnen zijn. Hartverwarmend, authentiek en enorm verbindend. 

veranderen met authentieke verhalen

In deze workshop leer je de technieken van zakelijke storytelling.
Zodat je persoonlijk, beeldend en meeslepend kan vertellen. Je sluit je verhaal altijd af met een concrete oproep aan je publiek.

STERKER - DOOR EEN GEZAMENLIJK VERHAAL

We combineren de methodiek van Simon Sinek – the Golden Circle met de technieken van storytelling. Met die methodiek van de Vertelschool Rotterdam leer je in korte tijd je persoonlijke drijfveer ontdekken, die aanstekelijk over te brengen én hoe je je collega’s hun eigen verhaal kan laten vertellen. 

Twijfel je? Geen probleem!

Gratis spargesprek van 1 uur

Plan hier een telefonische afspraak met Sandra de Haan: eigenaar, oprichter en Vertelleraar van de Vertelschool Rotterdam. Zij is dol op verhalen en helpt je graag om de jouwe te leren vertellen.

06 43 76 15 45
info@vertelschoolrotterdam.nl

Wat anderen zeggen

“Je hebt bij mij naar boven gehaald wat voor mij de normaalste zaak van de wereld is en mij laten inzien dat dat juist voor anderen noemenswaardig is. Het maakt het plaatje compleet van wie ik ben.”