Trainingen

Team training

Nieuws maart 2020: alle trainingen worden ‘op afstand gegeven’: digitaal en telefonisch. Denk hierbij aan Zoom (of een vergelijkbare variant als dat beter aansluit bij de wensen van de organisatie) waarmee we met de hele groep samen kunnen werken én in kleinere groepjes uiteen kunnen. De trainers van de Vertelschool Rotterdam zijn er klaar voor om te helpen bij die mooie werkverhalen. Om – ook nu -te kunnen uitdragen waar jullie voor staan.

Hoe?

Op basis van ieders “Yes! Hier doe ik het voor”-momenten uit het werk. Een programma voor teams/organisaties waarmee: ieder voor zich ontdekt waar die het voor doet. Al die verhalen samen vormen de basis voor één overkoepelende zin die benoemt waar het team gezamenlijk voor staat.

Wat gaan we doen?

  • Vooraf: kennis maken. Wat houdt jullie bezig en is er een match met wat wij voor jullie kan doen? -> telefonisch/skype
  • Ieder ontvangt zijn eigen lesmateriaal thuis. 
  • Sessie 1. Intake met het hele team. Voor welke urgente situaties wil je het goede verhaal kunnen vertellen? + Basisprincipes van de training uitgelegd. -> plenaire digitale sessie. 
  • Sessie 2. Dagdeel: ontdekken waar je (team) voor staat. Aan de hand van trotsverhalen uit de praktijk. -> plenair en in kleine groepjes in aparte digitale ruimtes.
  • Sessie 3. Verhalen verrijken met storytelling. -> opdracht plenair, verhalen delen in groepjes in aparte digitale ruimtes. 
  • Sessie 4. Terugkomsessie (na ongeveer 6-8 weken): verhalen blijven verrijken door elkaar te vertellen wat heel goed werkte of juist minder. -> plenaire sessie (en bij meer dan 15 deelnemers deelsessies in aparte digitale ruimtes).

Interesse in of vragen over de teamtraining?

Neem dan contact op:

Bel 06-40 22 80 82 of mail naar info@vertelschoolrotterdam.nl

Of plan direct een afspraak in mijn agenda!

Individuele training

Nieuws maart 2020: alle trainingen worden ‘op afstand gegeven’: digitaal en telefonisch. 

Voor individuele deelnemers:

De bottom line is te ontdekken waarom je doet wat je doet. Wat wil jij bijdragen aan de wereld? Je komt daarachter door de meest positieve momenten uit je werk de revue te laten passeren. Daar zit jouw antwoord in verborgen. Wat zijn de inzichten die je ooit hebt opgedaan die er nu nog toe doen voor je? Dat zijn de dingen waar je je (nu nog onbewust) elke dag voor inzet.

Een soort missie/visie-traject zou je kunnen zeggen. Met dit verschil: deze ontdekking vóel je. Die hoef je niet uit de la op te diepen om hem goed te kunnen opzeggen. Dit wordt jouw verhaal. Persoonlijk en onderscheidend.

 

We werken op dit moment alleen ‘op afstand’: digitaal en telefonisch.

Trainingsprogramma’s in 2020:

Trainingsdag Tijd
vrijdag 03 april 2020 9.00 – 16.30 uur
woensdag 15 april 2020 09.00 – 11.00 uur

Andere data op aanvraag. Geef door in welke periode je zou willen trainen.

Wij maken dan de match met andere deelnemers of zullen je 1 op 1 begeleiden. 

Investering:

Inzet per deelnemer: ongeveer 8 uur. De kosten voor deze training zijn tijdelijk verlaagd vanwege de Corona-crisis en bedragen nu €895,- ex btw per persoon. Dat is inclusief trainingsmateriaal.

 

Is deze training iets voor jou?
Om erachter te komen wat je eruit wil halen, doe ik graag een telefonische intake met je. Plan zelf de belafspraak in mijn agenda. Ik neem dan contact met je op.

Heb je een vraag?
Dan kun je me mailen op info@vertelschoolrotterdam.nl.

 

Aanmelden training

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden voor de training? Geef het hieronder door, met je contactgegevens. Sandra de Haan neemt contact met je op.

 

 

Aanmelden training

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor onze training?
Vul het formulier in zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw boodschap.

14 + 1 =

Wat anderen zeggen

“Je hebt bij mij naar boven gehaald wat voor mij de normaalste zaak van de wereld is en mij laten inzien dat dat juist voor anderen noemenswaardig is. Het maakt het plaatje compleet van wie ik ben.”