Trainingen

Alle trainingen kunnen weer op locatie. Groepen van maximaal 25 personen (mits de zaalruimte dat toelaat).
Daarnaast trainen wij ook nog steeds online.

De trainers van de Vertelschool Rotterdam zijn er klaar voor om te helpen bij die mooie werkverhalen.
Om – ook nu -te kunnen uitdragen waar jullie voor staan. 

Bekijk hieronder welke training bij jou past

Individueel

Deze training is voor jou bedoeld als je je hierin herkent: 

Je bent verander- /transitiemanager of projectleider in de publieke sector (overheid, onderwijs, zorg en/of duurzaamheid) en je hebt 5+ jaar ervaring in het leiden van teams. Je bent doelgericht, maar er daarnaast van doordrongen dat persoonlijke motivatie voor het werk, verbinding met collega’s en vertrouwen in de koers keihard nodig zijn om voor een blijvende positieve verandering te zorgen.

team

Deze training is voor jullie bedoeld als je dit herkent: 

Er is sprake van een nieuwe koers in het team of de organisatie. Je wilt dat die verandering betekenis krijgt voor de medewerkers. Zodat ze een gezamenlijke richting op gaan en zich daar persoonlijk aan verbonden voelen.

verandermanager

Dit trainingsprogramma is voor jou bedoeld als je je hierin herkent: 

Je bent verander- /transitiemanager of projectleider in de publieke sector (overheid, onderwijs, zorg en duurzaamheid) en je hebt 5+ jaar ervaring in het leiden van teams. Je wilt je skills en mogelijkheden uitbreiden met een praktisch inzetbare methodiek om mensen mee te nemen in de verandering waar je aan werkt.

Twijfel je? Geen probleem!

Gratis spargesprek van 1 uur

Plan hier een telefonische afspraak met Sandra de Haan: eigenaar, oprichter en Vertelleraar van de Vertelschool Rotterdam. Zij is dol op verhalen en helpt je graag om de jouwe te leren vertellen.

06 43 76 15 45
info@vertelschoolrotterdam.nl

Wat anderen zeggen

“Je hebt bij mij naar boven gehaald wat voor mij de normaalste zaak van de wereld is en mij laten inzien dat dat juist voor anderen noemenswaardig is. Het maakt het plaatje compleet van wie ik ben.”