Trainingen

Team training

Nieuws oktober 2020: alle trainingen kunnen ook online gegeven worden. Denk hierbij aan Zoom (of een vergelijkbare variant als dat beter aansluit bij de wensen van de organisatie) waarmee we met de hele groep samen kunnen werken én in kleinere groepjes uiteen kunnen. De trainers van de Vertelschool Rotterdam zijn er klaar voor om te helpen bij die mooie werkverhalen. Om – ook nu -te kunnen uitdragen waar jullie voor staan. 

Hoe?

Op basis van ieders “Yes! Hier doe ik het voor”-momenten uit het werk. Een programma voor teams/organisaties waarmee: ieder voor zich ontdekt waar die het voor doet. Al die verhalen samen vormen de basis voor één overkoepelende zin die benoemt waar het team gezamenlijk voor staat.

Wat gaan we doen?

  • Vooraf: kennis maken. Wat houdt jullie bezig en is er een match met wat wij voor jullie kan doen? -> telefonisch/skype
  • Ieder ontvangt zijn eigen lesmateriaal thuis.
  • Sessie 1. Intake met het hele team. Voor welke urgente situaties wil je het goede verhaal kunnen vertellen? + Basisprincipes van de training uitgelegd. -> plenaire digitale sessie.
  • Sessie 2. Dagdeel: ontdekken waar je (team) voor staat. Aan de hand van trotsverhalen uit de praktijk. -> plenair en in kleine groepjes in aparte digitale ruimtes.
  • Sessie 3. Verhalen verrijken met storytelling. -> opdracht plenair, verhalen delen in groepjes in aparte digitale ruimtes.
  • Sessie 4. Terugkomsessie (na ongeveer 6-8 weken): verhalen blijven verrijken door elkaar te vertellen wat heel goed werkte of juist minder. -> plenaire sessie (en bij meer dan 15 deelnemers deelsessies in aparte digitale ruimtes).

Interesse in of vragen over de teamtraining?

Neem dan contact op:

Bel 06-40 22 80 82 of mail naar info@vertelschoolrotterdam.nl

Of plan direct een afspraak in mijn agenda!

Individuele training

Nieuws oktober 2020: alle trainingen kunnen ook online worden gegeven. 

 

Storytelling op het werk:

De bottom line is te ontdekken waarom je doet wat je doet en dat met impact te kunnen overbrengen.

Je komt erachter wat je echt belangrijk vindt aan wat je doet door de trotsmomenten uit je werk. Daar zitten de goede verhalen in verborgen.

Die verhalen verrijken we door middel van storytelling. Dit wordt jouw verhaal. Persoonlijk en onderscheidend. Zodat je met impact je boodschap over kan brengen.

 

 

Trainingsprogramma’s in 2020:

Training (van 3 sessies) : Tijd
November:
dinsdag 3, 10 en 17 november
14.00 – 17.00 uur

Investering:

De kosten voor deze training bedragen €895,- ex btw per persoon. Dat is inclusief trainingsmateriaal.

 

Is deze training iets voor jou?
Om erachter te komen wat je eruit wil halen, doe ik graag een telefonische intake met je. Plan zelf de belafspraak in mijn agenda. Ik neem dan contact met je op.

Heb je een vraag?
Dan kun je me mailen op info@vertelschoolrotterdam.nl.

 

Aanmelden training

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden voor de training? Geef het hieronder door, met je contactgegevens. Sandra de Haan neemt contact met je op.

 

 

Aanmelden training

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor onze training?
Neem contact op zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw boodschap.

Mijn naam is  Sandra de Haan

Bel mij op  06 40 22 80 82

Mijn naam is
Sandra de Haan

Bel mij op 
06 40 22 80 82

Wat anderen zeggen

“Je hebt bij mij naar boven gehaald wat voor mij de normaalste zaak van de wereld is en mij laten inzien dat dat juist voor anderen noemenswaardig is. Het maakt het plaatje compleet van wie ik ben.”