Trainingen

Team training

Missie/visie-trajecten worden ronkend gestart en geïmplementeerd en twee maanden later moet iedereen in een la zoeken wat ‘waar we ook alweer voor staan’. Herkenbaar bij jou op de afdeling? Frustrerend hè? Zo’n verspilling van geld, moeite en energie.
Het goede nieuws is: het kan wel. Een gezamenlijke missie die ieder op zijn eigen manier vertelt. Met persoonlijke voorbeelden.

Hoe?

Op basis van ieders “Yes! Hier doe ik het voor”-momenten uit het werk. Een programma voor teams/organisaties waarmee: ieder voor zich ontdekt waar die het voor doet; één overkoepelende zin verwoordt waar het team voor staat.

Wat gaan we doen?

  • Vooraf: kennis maken. Wat houdt jullie bezig en is er een match met wat ik voor jullie kan doen?
  • Sessie 1. Intake met het hele team. Voor welke urgente situaties wil je het goede verhaal kunnen vertellen?
  • Sessie 2. Dagdeel: ontdekken waar je (team) voor staat. Aan de hand van trotsverhalen uit de praktijk.
  • Online module: persoonlijk en uniek kernverhaal maken
  • Sessie 3. Verhalen met elkaar delen
  • Sessie 4 en 5. The story continues: verhalen blijven verrijken door elkaar te vertellen wat heel goed werkte of juist minder. 2 keer terugkomsessie van ongeveer anderhalf uurInzet per deelnemer: ongeveer 11 uur.

Interesse in of vragen over de teamtraining?

Neem dan contact op:

Bel 06-40 22 80 82 of mail naar info@vertelschoolrotterdam.nl

Of plan direct een afspraak in mijn agenda!

Individuele training

Voor individuele deelnemers:

Weet je waar je ogen echt van gaan glimmen? Van het plotselinge besef dat je het leven van een ander verandert. Door het werk wat je doet, maak jij een verschil.

Grote kans dat je nu denkt: “Yeah right… Ik ben geen Ghandi/ bejaardenverzorger/Tesla-rijder.” Maar dat ben je wel. Op jouw manier.

De bottom line is te ontdekken waarom je doet wat je doet. Wat wil jij bijdragen aan de wereld? Je komt daarachter door de meest positieve momenten uit je werk de revue te laten passeren. Daar zit jouw antwoord in verborgen. Wat zijn de inzichten die je ooit heb opgedaan die er nu nog toe doen voor je? Dat zijn de dingen waar je je onbewust elke dag voor inzet.

Een soort missie/visie-traject zou je kunnen zeggen. Met dit verschil: deze ontdekking vóel je. Die hoef je niet uit de la op te diepen om hem goed te kunnen opzeggen. Dit wordt jouw verhaal. Persoonlijk en onderscheidend.

We werken in groepen van 6 tot 12 personen.

 

Trainingsprogramma’s in 2019:

 

Trainingsdag Tijd
vrijdag 03 april 2020 9.00 – 16.30 uur
woensdag 15 april 2020 09.00 – 11.00 uur
Online lessen Locatie
In je mailbox op 6 en 8 oktober De Machinist, Rotterdam

 

Investering:
Inzet per deelnemer: ongeveer 10 uur. De kosten voor deze training zijn €1250,- ex btw per persoon. Dat is inclusief trainingsmateriaal, lunch, drankjes en versnaperingen.

 

Is deze training iets voor jou?
Om erachter te komen wat je eruit wil halen, doe ik graag een telefonische intake met je. Plan zelf de belafspraak in mijn agenda. Ik neem dan contact met je op.

 

Heb je een vraag?
Dan kun je me mailen op info@vertelschoolrotterdam.nl.

 

Aanmelden training
Heb je vragen of wil je je direct aanmelden voor de training? Geef het hieronder door, met je contactgegevens. Sandra de Haan neemt contact met je op.

Aanmelden training

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor onze training?
Vul het formulier in zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw boodschap.

13 + 3 =

Wat anderen zeggen

“Je hebt bij mij naar boven gehaald wat voor mij de normaalste zaak van de wereld is en mij laten inzien dat dat juist voor anderen noemenswaardig is. Het maakt het plaatje compleet van wie ik ben.”