Over ons

Sandra de Haan

Vertelleraar in hart en nieren. Ik heb de Vertelschool Rotterdam opgericht om mensen te helpen woorden te geven aan wat ertoe doet voor ze. Die persoonlijke verhalen samenbrengen in een gezamenlijke boodschap is waar ik het voor doe.

Tyche van Bommel

Verhalenverteller en -trainer. Ik wil dat mensen weten dat ook hun verhaal verteld mag worden. Hoe doodnormaal of tegendraads ook.

Sandra de Snoo

Verhalenvanger. Ik heb me gespecialiseerd in storytelling. Mensen smullen van verhalen. Ik help mensen graag hun authentieke verhaal te vangen en te vertellen.

Suzan Vink

Mijn motto is: maak gewoon bijzonder. Je kan zoveel meer bereiken met oprechte persoonlijke aandacht en belangstelling. Dat hoor je ook terug in een persoonlijke verteld verhaal.

Ferdi Jansen

Dromen – delen- durven – doen. Ik stimuleer mensen om niet alleen te dromen, maar vooral ook om de eerste stap te zetten. Waarom doe je wat je doet? is daarbij het vertrekpunt.

Anna Tijsseling

Karina de Paepe

Presentatietrainer. Ik weet met een paar rake opmerkingen de beste verteller in jou naar boven te halen. Zodat je met zelfvertrouwen spreekt en zeker weet dat het aankomt wat je zegt.

Kennismaken?

Bel of stuur een bericht en Sandra de Haan neemt contact met je op.
(Berichten voor de andere trainers geef ik aan ze door.)

Mijn naam is  Sandra de Haan

Bel mij op  06 43 76 15 45

Mijn naam is
Sandra de Haan

Bel mij op
06 43 76 15 45

Wat anderen zeggen

“Ik heb mijn ‘why’ ontdekt en een begin gemaakt met hoe ik dat kan uitdragen.”