Skip to main content

Onweerstaanbaar persoonlijk en onderscheidend

Al mijn klanten hebben een prachtig verhaal. Hun eigen verhaal. Razend moeilijk om je eigen verhaal onder woorden te brengen. Dat kan bijna niemand. Geen nood. Ik help je erbij. Ik laat zien waar jij onderscheidend in bent. Waarom je doet wat je doet en waar dat vandaan komt. Hoe jij meer leiding kan pakken, zonder opdringerig te zijn.

Wat levert het op?

  • Een onweerstaanbaar persoonlijk en onderscheidend verhaal die je in je eigen woorden gaat vertellen (offline en online)
  • Meer focus op wat je wilt bijdragen aan de wereld. Dat maakt je trots en werkt als een magneet op anderen
  • Je haalt meer voldoening uit je werk
  • Je gaat zakelijk groeien in de richting die jij wilt

Hoe werkt het?

Ik ga 1 op 1 met jou aan de slag. In twee sessies:
1) de ‘why’-sessie. Je ontdekt waarom je doet wat je doet en waar dat vandaan komt.
2) de ‘vertel’-sessie. Je krijgt de kern van je boodschap helder. Zodat je altijd en overal je verhaal duidelijk over kan brengen. Op jouw manier. En je ontdekt de manieren om zakelijk te groeien die je direct kan toepassen.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@vertelschoolrotterdam.nl

Na je bericht neem ik contact met je op.

Investering

Wil jij ook eindelijk onder woorden kunnen brengen wat jou drijft? Meer voldoening uit je werk halen (je weet dat het erin zit!). Trots zijn op wat je doet – en niet alleen maar als je complimentjes krijgt?

Ik gun het jou om onweerstaanbaar te zijn op je werk. Doordat je weet waarvoor je staat en daar anderen mee in beweging krijgt.

Ik help je graag om jouw onweerstaanbare verhaal te ontdekken en te gaan vertellen.

De kosten voor dit 1 op 1 programma zijn 970,- ex BTW.

Dit is wat klanten zeggen over de 1 op 1 sessies:

“Sandra, wat fijn om met jou te werken! Je weet mijn verhaal op een bij-mij-passende manier terug te geven. Dat doe je door net andere, betere, woorden te kiezen of iets naar voren te halen wat jou opvalt. Het heeft mij inzichten opgeleverd, zodat ik mijn kapstok heb gevonden. Dank je!”
Karin van Zwetselaar – Creatief facilitator
www.karinvanzwetselaar.nl

“Het gesprek met Sandra over mijn onweerstaanbare verhaal was heel open en ik kon kwetsbaar zijn. Sandra was ook open over haar relevante levenservaringen, wat ik erg waardeerde. Zij vatte samen, checkte bij mij of ze me goed begrepen had en vroeg door. Hierdoor kwamen we tot de kern. Ik merkte aan Sandra dat zij juist heel enthousiast werd over mijn eigen zoektocht en proces, terwijl ik dacht dat mensen daar niet zo op zitten te wachten. Sandra gaf aan dat dat juist herkenbaar is voor mensen en dat het vertrouwen wekt. Het motiveert mij om ook dit stuk van mijn verhaal te gaan delen. Sandra betrok in het gesprek ook mijn website, die zij van tevoren bekeken had. Hierdoor kon ze ook duidelijk aangeven wat uit mijn verhaal al wel duidelijk naar voren kwam op de website en wat nog niet. Heel waardevol! Dankjewel Sandra, fijn dat je met me mee dacht en zaken verhelderd hebt!”
Elma van Troost – www.lytsepop.nl

Heb je nog vragen? 

Wil je weten of het iets voor jou is, of hoe het precies in zijn werk gaat? Wat je vraag ook is, je kan hem stellen. Bel me op: 06-40228082 (Als je de voicemail krijgt, spreek een berichtje in. Ik bel je terug!)