Ik word 2 jaar lang gevolgd door Vrouwen-Ondernemen.nl. Elk kwartaal een interview waarin ik geprikkeld word om vooruit te kijken: wat wil ik met de Vertelschool Rotterdam en hoe denk ik dat aan te pakken?

Het laatste interview gaat over de groei van mijn bedrijf. Ik vertel over de nieuwe opzet van de Vertelschool; mijn wens om samen te werken met zelfstandige trainers en andere partners waarmee het klikt (zakelijk en persoonlijk).

Lees hier meer over mijn toekomstplannen

Zou jij er ook één zijn? De trainer die ik zoek, of die leukert in de branche van storytelling en onderscheidend presenteren? Dan wil ik je graag ontmoeten!

Ook zin om dit te verkennen? Bel me om (hernieuwd) kennis te maken op: 06-40228082.

En wie weet zien wij elkaar binnenkort voor een goed gesprek bij een kop koffie. Ik kijk ernaar uit.

 

P.s. Voel jij je niet aangesproken, maar moet je nu wel aan iemand anders denken? Deel, mail of tag gerust. Nieuwsgierig als ik ben, zal ik zeker even kijken op zijn/haar profiel. Bedankt!