Blog

Ze wilde direct boeken na mijn ‘waarom’-verhaal

door | 5 juni 2019

Ik heb erover getwijfeld of ik dit zou opschrijven in een blog. Maar het staat me zo helder voor de geest en ik vond het zo krachtig dat ik er wel over wil vertellen. (Waarom niet, vraag je je af? Nou, omdat het zo onbescheiden overkomt. Zo van: kijk mij eens ff succes hebben als ik mijn why vertel. Vind jij het ook wat opschepperig overkomen? Laten we het dan zo zien: het gaat er niet om dat het mijn verhaal was wat verteld werd, het gaat erom dat de why zo’n impact had op haar.)

What happened?

Het was in een training. Ik begin altijd met het vertellen van mijn verhaal op 2 manieren. Ik vertel het WAT van de Vertelschool en het WAAROM. De boodschap in beide verhalen zijn hetzelfde, namelijk: wat kan de Vertelschool voor je betekenen? Daar geef ik op 2 manieren antwoord op. Om te laten ervaren wat het verschil kan zijn hoe een verhaal bij je binnenkomt.

Een van de deelneemsters verwoordde zó concreet wat het verschil was dat zij ervaarde. Dat spreekt boekdelen:

“San, toen ik hoorde WAT je doet met de Vertelschool, dacht ik eraan een offerte bij je aan te vragen voor mijn team. Toen ik daarna naar je WAAROM luisterde wilde ik meteen boeken.”

Denk je nu: Okeeeee, leuk voor je, maar wat is eigenlijk mijn why? Ik kan het niet eens vertellen, want ik heb nog niet te pakken waarom ik doe wat ik doe. Dan denk ik: joepie, mag ik je helpen?

Ja, zin om te ontdekken waarom jij doet wat je doet? Kies dan welke manier jou het beste past:

Gratis videoreeks (met 10 online video’s en opdrachten van mij; zonder persoonlijke begeleiding). Meld je hier aan en je kan direct beginnen.

Of

1 op 1 gesprekken met mij. Niet gratis, wel veel aandacht. Reserveer hier een telefonische kennismaking in mijn agenda.

LEER INSPIREREND TE SPREKEN

Ik deel mijn kennis en ervaring met inspirerend spreken. Zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw verhaal. Elke 2 weken stuur ik je een blog met tips over spreken met impact.

dit veld niet invullen s.v.p.