Ik weet zeker dat ik een betere leraar ben, sinds ik moeder werd.

Ik heb zoveel geleerd (en leer nog elke dag bij). Grenzen stellen, ontdekken wat er echt toe doet, consequent zijn, op veel diverse manieren zorgen dat je met zijn allen ergens komt. De ander in zijn waarde laten. Soms iets negeren. Veel erkenning geven. Dat niet overal woorden voor nodig zijn. Niet altijd mijn gelijk willen halen.

Waardevolle lessen.

Die ik leerde toen ik moeder werd. Maar die mij ook beter maken in mijn werk.

Moeder worden stond niet in een cursusfolder

Ik ben natuurlijk geen moeder geworden om beter te worden in mijn werk. Maar ik werd het wel.

En zo zijn er heel veel persoonlijke ontwikkelingen die je ook professioneel laten groeien. Het zijn geen gescheiden werelden: jij als privépersoon en jij op je werk. Ik durf te stellen dat investeren in je persoonlijke groei je ook altijd zakelijk resultaat gaat opleveren.

Neem jij dat abonnement op yoga niet, omdat je er geen tijd voor hebt?

Of vind je een coach te duur? Of durf je niet voor een persoonlijk stijladvies te kiezen – zo overdreven?

Maar wat nou als je er wel voor kiest om te investeren in jezelf? Wat nou als je wel dat gaat doen waar jij jezelf een ontwikkeling in gunt?

Als je dat gaat doen: jezelf onbescheiden persoonlijke groei gunnen; weet ik zeker dat je daar zakelijk baat bij gaat hebben. Je wordt er beter van. Persoonlijk én op je werk.

Waar wil jij persoonlijk in groeien?

Ik wil zelf graag nog vaker kunnen ontspannen. Dat gun ik mezelf. Ik wil dansen en op yoga en mindfulness.

En jij, wat zou jij gaan doen als het onbescheiden om jou draait?

Ik ben heel benieuwd waar jij voor kiest. Om persoonlijk van te groeien. (En daardoor ook nog eens beter te worden in je werk. Win win win.) Laat het weten, vind ik leuk. Dank!

Liefs,

San