Blog

Vacature-alert: ben jij of ken jij onze nieuwe medewerker?

door | 24 augustus 2022 | Blog

Vertelschool Rotterdam is op zoek!

Ik deel graag met je – lieve lezer en/of trouwe volgeling – wat voor versterking we zoeken: een officemanager die ook een deel van het accountmanagement op zich gaat nemen. Wazeggie?

Op zijn Rotterdams: dit gaat de nieuwe medewerkert doen -> 

1. Het kantoor van de Vertelschool runnen. Oftewel: telefoon aannemen, mails beantwoorden, trainers inplannen en de administratie die bij dat alles komt kijken overzichtelijk bijhouden.

2. Relaties aangaan met nieuwe klanten: opzoeken, benaderen, leren kennen, luisteren en adviseren over een trainingsprogramma dat aansluit bij hun doel. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de motivatie om hun verhaal van meer waarde te laten zijn.

3. Sparren. Over de koers en ontwikkeling van het bedrijf. De strategie en de concrete aanpak.

En nu?

Je mag best weten dat ik getwijfeld heb om voor deze oproep dit blog te gebruiken. Ik beloof namelijk elke 2 weken met verhalen te komen over inspirerend spreken. En nu wapper ik met een vacature in je gezicht.

Ondanks de twijfel, doe ik het toch. Het komt namelijk uit mijn tenen, ik zou het wel van de daken willen schreeuwen dat ik op zoek ben naar een medewerker. Omdat het zo’n spannende en leuke stap is. En ik er zoveel van leer. Want – net als bij een goed verhaal! – moet ik zelf heel goed snappen wat ik te zeggen en te vragen heb.

Ik hoop dat jij nu ook een goed beeld heb van wat ik zoek. Mijn vraag aan jou is: heb je zelf interesse of ken je iemand die interesse zou kunnen hebben om hier meer over te weten? Dan hoor ik het graag. Mail, bel, app me of tag op LinkedIn.

LEER INSPIREREND TE SPREKEN

Ik deel mijn kennis en ervaring met inspirerend spreken. Zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw verhaal. Elke 2 weken stuur ik je een blog met tips over spreken met impact.

dit veld niet invullen s.v.p.