Blog

Tijd van: “Wat is nu echt belangrijk?”

door | 17 juni 2020

Mijn agenda is gatenkaas geworden door uitgevallen trainingen. En toch is mijn werktijd compacter geworden. Want thuisonderwijs, schorten naaien voor verzorgend personeel en ik vind opeens koken leuk geworden.

In de mijmertijd die het me oplevert, denk ik aan de dingen die er echt toe doen. Wat zijn die dan eigenlijk? Natuurlijk: gezin, familie, gezondheid. Maar ook werk. Ik wist niet dat ik dat – naast heel leuk – ook zó belangrijk vind. Wat dan? De voeding die ik krijg van het team met allejezus goede trainers; de ontwikkeling die ik doormaak als trainer, als mens en ondernemer door dit werk te doen; de onderlinge relatie die we voor onze ogen (op het scherm) zien verdiepen tussen de deelnemers.

Ik riep altijd al dat ik dit tot mijn 80ste wilde doen (omdat ik het zo leuk vind), nu hoop ik dat ik het red om het te blijven doen, omdat ik het zo belangrijk vind.

Heb jij ook meer dan ooit dit soort vragen en ontdekkingen? Of vraag je het je wel af, maar heb je nog geen idee wat nou echt belangrijk is voor jou? Als je juist nu tijd en zin hebt, wil je misschien wel meedoen aan onze online training*. Meer info vind je op: https://vertelschoolrotterdam.nl/trainingen/

*Net zo live als voor de Corona-crisis, alleen dan vanuit je eigen stoel.

Als je nog ergens vragen over hebt, bel of mail gerust: 06-40228082 / info@vertelschoolrotterdam.nl

 

Groeten!

Sandra en het team (Ferdi, Karina, Sandra de Snoo, Suzan & Tyche)

LEER INSPIREREND TE SPREKEN

Ik deel mijn kennis en ervaring met inspirerend spreken. Zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw verhaal. Elke 2 weken stuur ik je een blog met tips over spreken met impact.

dit veld niet invullen s.v.p.