Blog

Kijkje achter de schermen: lastige vragen voor mijn businesscoach. Wat zou ik toch moeten zonder haar?

door | 9 september 2020

Achter ieder sterk bedrijf staat een…..sterke businesscoach.

De mijne is een nuchtere Brabantse, die veel ervaring heeft in allerlei bedrijfstakken. Met die kennis én haar vermogen om snel te schakelen tussen strategie en praktische plannetjes zorgt ze ervoor dat ik bij vragen en dilemma’s snel knopen door kan hakken en op zijn minst het idéé heb op de goede weg te zijn. Want hee, een bedrijf runnen gaat niet vanzelf.
Als je het leukt vindt om een inkijkje te krijgen in de dilemma’s waarmee ik haar heb opgezadeld, kijk dan hier naar het interview (filmpje duurt 5 minuten) van mij als haar coachee: https://www.youtube.com/watch

Leuk om dit inkijkje te krijgen? Als je vragen of tips hebt, mag je het me altijd laten weten.

 

Groeten!


Sandra & het team van de Vertelschool Rotterdam

LEER INSPIREREND TE SPREKEN

Ik deel mijn kennis en ervaring met inspirerend spreken. Zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw verhaal. Elke 2 weken stuur ik je een blog met tips over spreken met impact.

dit veld niet invullen s.v.p.