Blog

Kijkje achter de schermen: nieuw teamlid erbij!

door | 7 oktober 2020

Whoop whoop, de vlag mag uit. We zijn heel blij dat we ons nieuwe teamlid mogen verwelkomen: Romy Verschuuren. Alles wat je hier leest (op LinkedIn en in je mailbox) is door haar handen gegaan.

Wat ik verzin en opschrijf, redigeert zij: checkt op taalfouten, plaatst kopjes en foto’s of gifjes erbij en zet de boel op het juiste moment online. Dat is heel fijn, en nog niet alles. Ze houdt me een spiegel voor. Als ik een nieuw plannetje heb voor de Vertelschool vraagt ze bijvoorbeeld: “Wat wil je ermee bereiken?” Als ik dan te lang stil ben, weet ik dat ik weer terug moet naar de tekentafel. En – last but zeker te weten not least – zij weet de weg binnen online en the socials. Doet zij goeoed en daarom zijn we zo blij met haar. En ook omdat ze gewoon een superfijn persoon is. Dus Romy, welcome to the club!

 

Warm welkom, van San en het hele team:

Ferdi

Karina

Sandra de Snoo

Suzan en

Tyche

LEER INSPIREREND TE SPREKEN

Ik deel mijn kennis en ervaring met inspirerend spreken. Zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw verhaal. Elke 2 weken stuur ik je een blog met tips over spreken met impact.

dit veld niet invullen s.v.p.