Blog

Keertje luisteren in plaats van lezen? Nu in de podcast!

door | 1 juli 2020

Da’s ook wel eens lekker toch? Luister hier de podcast over hoe je de Golden Circle van Simon Sinek toepast in je werk: https://www.buzzsprout.com/863572/3660622-the-golden-circle-simon-sinek-praktisch-gemaakt.

Ik leg uit hoe je er op een doeltreffende manier achter komt waarom je doet wat je doet. Daarbij doe ik graag de oproep: als je erachter bent wat jouw drijft, vertel het dan. Mensen zitten te springen om je verhaal.

X,

San

p.s. En natuurlijk willen wij je helpen als het niet meteen lukt om het te verwoorden. Is ook moeilijk in je eentje. Laat het ons weten als je hulp kan gebruiken op: info@vertelschoolrotterdam.nl

LEER INSPIREREND TE SPREKEN

Ik deel mijn kennis en ervaring met inspirerend spreken. Zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw verhaal. Elke 2 weken stuur ik je een blog met tips over spreken met impact.

dit veld niet invullen s.v.p.