Individuele trainingen

Voor individuele deelnemers:

Weet je waar je ogen echt van gaan glimmen? Van het plotselinge besef dat je het leven van een ander verandert. Door het werk wat je doet, maak jij een verschil.

Grote kans dat je nu denkt: “Yeah right… Ik ben geen Ghandi/bejaardenverzorger/Tesla-rijder.” Maar dat ben je wel. Op jouw manier.

 

“Ik was op een netwerkbijeenkomst en kreeg opeens een camera op mijn neus. Heel even paniek, maar ik werd meteen rustig, omdat ik dacht: Ik weet wat ik wil overbrengen. Ik kon zonder haperen mijn verhaal doen.”

…..

De bottom line is te ontdekken waarom je doet wat je doet. Wat wil jij bijdragen aan de wereld?
Je komt daarachter door de meest positieve momenten uit je werk de revue te laten passeren. Daar zit jouw antwoord in verborgen.

Een soort missie/visie-traject zou je kunnen zeggen. Met dit verschil: deze ontdekking vóel je. Die hoef je niet uit de la op te diepen om hem goed te kunnen opzeggen. Dit wordt jouw verhaal. Persoonlijk en onderscheidend.

We werken in groepen van 6 tot 12 personen.

Trainingsprogramma’s in 2018: 

Trainingsdag Tijd Locatie Extra
23 november 9.15-16.45 uur de Euromast, Rotterdam 2 online lessen
7 december 13.00-14.30 uur de Euromast, Rotterdam


Investering:

Inzet per deelnemer: ongeveer 10 uur
De kosten voor deze training zijn €1250,- ex btw per persoon. Dat is inclusief trainingsmateriaal, lunch, drankjes en versnaperingen.

Is deze training iets voor jou?
Om erachter te komen wat je eruit wil halen, doe ik graag een telefonische intake met je.
Plan zelf de belafspraak in mijn agenda. Ik neem dan contact met je op (dus vergeet niet je telefoonnummer achter te laten).

Heb je een vraag? Dan kun je me mailen op: info@vertelschoolrotterdam.nl