Wat zou jij dan willen veranderen in de wereld? Ok, dat is misschien wat erg groot gedacht. Laat ik het anders vragen: waar zou jij het liefst aan willen bijdragen? Wat hoop je dat er gebeurt?

Soms kan het lijken alsof je een toverstokje nodig hebt voor grote veranderingen. Want, pfffff, wat kun je nu in je eentje bereiken? Gelukkig zijn er ook dagen dat je het gevoel hebt dat je alles voor elkaar kunt krijgen. Gewoon, omdat je er voor gáát en heel duidelijk weet wat je missie is. Dat toverstokje heet dan ‘focus’ of ‘je why’, maar het voelt als magie, toch? Als je weer helemaal weet waar je het voor doet, kom je in een flow en kun je de wereld aan!

Frans Taminiau is zo’n ondernemer in een flow. Hij weet waar hij het voor doet. Hij vertelt in deze video hoe hij zich ontwikkelde van designer tot oplosser van wicked problems.

Ik deel regelmatig onweerstaanbare verhalen van ondernemers omdat ze je kunnen inspireren. Ik gun jou ook jouw onweerstaanbare verhaal! Je weet dan heel goed waar je voor staat en waar je voor wilt gaan. Als je je verhaal gaat delen, wordt je zichtbaarder en je bedrijf kan erdoor groeien.