Blog

Actie voor het goede doel!

door | 20 november 2020 | Blog

Ik ben er niet zo van om reclame te maken in de blogs die je elke 2 weken van me krijgt. Daarvoor heb je je niet ingeschreven op mijn blog. Maar ik maak graag een uitzondering voor het goede doel!

Vertelschool Rotterdam is lid van de business club van het Ronald McDonaldhuis Sophia Rotterdam. Zij bestaan dit jaar 35 jaar. In dit Huis kunnen de ouders blijven slapen die een kindje hebben in het Sophia Kinderziekenhuis en die zelf te ver weg wonen om elke dag een paar keer op en neer te kunnen om bij hun kindje te zijn. 

Het jarige Huis had allerlei leuke plannen om dit jubileumjaar te vieren. Een autorally, een benefietdiner etc etc. Alles om aandacht te genereren voor dit prachtige initiatief en natuurlijk ook om geld op te halen. Ook al kan het nu even niet met een feestje, we gaan er tóch een mooi jaar van maken! Iedereen kan meedoen met een zelfverzonnen actie om geld op te halen voor het Huis.

Vertelschool Rotterdam heeft het volgende bedacht: alle opbrengst van de Masterworkshop van 27 november gaat naar het Huis. Om het voor jou als deelnemer zo aantrekkelijk mogelijk te maken om ook mee te doen, vragen we er een donatie voor van € 30,00 (normale kosten: € 195,00 ex btw).

Wil of kan je zelf niet deelnemen? Vertel het aan iemand in je netwerk waarvan je denkt dat die wel wat hulp kan gebruiken om zijn/haar verhaal (nóg) beter te doen. 

Heel graag tot de 27ste, online, van 9:30 tot 12:00 uur! 

Liefs,

Sandra en Karina, ook namens de rest van het team

LEER INSPIREREND TE SPREKEN

Ik deel mijn kennis en ervaring met inspirerend spreken. Zodat ook jij mensen in beweging brengt met jouw verhaal. Elke 2 weken stuur ik je een blog met tips over spreken met impact.

dit veld niet invullen s.v.p.