Je wilt klanten. Natuurlijk. Je wilt mensen helpen en je wilt een goede business draaien. Maar waar je een bloedhekel aan hebt, is mensen dingen door de strot duwen. Dus wacht je geduldig af tot iemand zo enthousiast is over je product of dienst dat ie vanzelf bij jou aanklopt. Zou je willen dat dat sneller gaat?

Ik ga je helpen. Het is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Er zijn namelijk calls to action die je altijd kan doen, zonder opdringerig te zijn. Die zijn uitnodigend, easy om JA tegen te zeggen en je klant voelt zich nog meer betrokken bij je.

Kies een (of meer) passende uit deze 10 calls to action:

  1. Ik ben benieuwd wat je van mijn verhaal vindt. Wil je me dat vertellen?
  2. Ik nodig je graag uit voor een kop koffie. Zou je dat leuk vinden?
  3. Zullen we contact houden?
  4. Zullen we linken?
  5. Zullen we elkaar volgen op Twitter?
  6. Wil je me volgen op Facebook? Hoe kan ik jou het beste volgen?
  7. Mag ik u een foldertje meegeven?
  8. Kijk gerust op mijn site. Laat me weten of het wat voor je is.
  9. Wil je mijn gratis e-book/videoreeks/checklist ontvangen? Vul je naam en email in op de website. Dan krijg je het direct toegestuurd.
  10. Wil je meer informatie? Plan dan een skypesessie in via onze website.

En? Best haalbaar toch? Jij kan het ook. Kwestie van wíllen groeien met je bedrijf en oefenen, zodat het doen van een passende call to action automatisme wordt.

Nog meer voorbeelden? Ik heb ze voor je. Online en offline. Tijdens de Zomer-Vertelschool-weken (juli-augustus) geef ik 2 online trainingen cadeau. Met nog veeeeel meer voorbeelden van een call to action! Je kunt je hieronder aanmelden.

GRATIS Zomer-Vertelschool tot 31 augustus

De online trainingen zijn nu gratis bij de Zomer-Vertelschool (vanaf 1 september 2017 geldt weer de normale prijs
€175,00 excl. BTW per stuk)

Hoe werkt het?

Het zijn 4 lessen. Je krijgt elke week een werkblad met een introductievideo en opdrachten. Je gaat er zelf mee aan de slag, in je eigen tempo. Ik daag je uit om jezelf te gaan laten zien. Met invuloefeningen en doe-opdrachten.

De Zomer-Vertelschool is geopend in juli en augustus. Daarna zijn de online trainingen nog steeds beschikbaar, maar niet meer gratis.

Doe je mee?

Leuk! Het is mijn missie om ondernemers openhartiger te laten vertellen. Gaaf dat jij daar ook voor kiest. Meld je hieronder aan voor jouw gratis training. Veel plezier en succes!

Onweerstaanbaar persoonlijk en onderscheidend pitchen
Onweerstaanbare over mij-pagina: klanten vallen als een blok voor je